Selecteer een pagina

 

 

 

Design | Realisatie | Objecten | Projecten

DE DROP AANPAK

design

Zie jouw eigen ideeën tot leven komen in een serie realistische tekeningen. Met pure materialen, altijd op maat, echt realiseerbaar.

realisatie

Het moment dat jouw tekening werkelijkheid wordt. Samen met een team van vaste leveranciers kan ik het design ook laten maken. Maar alleen als je wilt dat ik alles voor je uit handen neem.

OBJECTEN & PROJECTEN

Design en/of realisatie van een enkel object, het begeleiden van een compleet bouwproject. Wat het ook is, met mijn aanpak zie je jouw interieurdromen werkelijkheid worden.

OVER DROP

Als rasechte technicus met 20+ jaar ervaring in de staalbouw, ben ik ook altijd al geïnteresseerd geweest in het ontwerpen van bijzondere, en tegelijkertijd praktische interieurobjecten. Uiteraard met staal als basis, maar vaak wel gecombineerd met andere materialen voor een stoere, pure en industriële look. Ik kijk verder dan het mooie plaatje wat uiteindelijk onmogelijk te maken blijkt te zijn. Met de lastoorts in de hand en als tekenaar heb ik genoeg ervaring opgedaan om precies te weten hoe je staal moet bewerken, lassen en behandelen voor het beste resultaat. DROP ontwerpen zijn dan ook praktisch, betaalbaar en écht uitvoerbaar.

PORTFOLIO

 

Staal is een prachtig materiaal dat zich perfect laat combineren met hout. Het kan sierlijk, modern en tijdloos worden vormgegeven en daarom toegepast worden in items die passen in vrijwel ieder interieur. Denk aan trappen, meubels, hekwerk, afscheidingen, maar ook kunst.

 

MAAK EEN AFSPRAAK

telefoon

+31 6 48 92 18 59

e-Mail

ramon@dropinterieur.nl

 

Metaalunievoorwaarden

↓ DROP HIER JE BERICHT ↓

8 + 2 =